project EDZ

Voor deze bescheiden jaren 60 woning in Zwolle werd een interieurconcept uitgewerkt. Dit plan, welke uit een interieurontwerp, meubelontwerp, een licht-, schakel- en installatieplan bestond, is volledig uitgevoerd. Hoewel de basis voornamelijk wit is geeft dit in geen enkele ruimte een kille uitstraling. Om warmte te creëren is als basis gekozen voor licht eiken parket (Veno) en de stoffering (Kvadat) maakt dit compleet. De verlichting (Modular) is afhankelijk van de positie van de armaturen in het wit of juist in wit/goud of zwart uitgevoerd, hierdoor zijn subtiele accenten gelegd. Het meubilair van Vitra en Montis bestaat uit een aantal design klassiekers wat het geheel nog tijdlozer maakt. Bij de badkamer is er gebruik gemaakt van 15x15cm tegels (Mosa) op de vloer die in een woning van dit bouwjaar mooi passen. Corian is gebruikt in de douche op de wanden, het badmeubel en het vrijstaande bad. De zwarte kranen zijn alle van Vola.

Fotografie Fred Attema 
All rights reserved.

Loading
Living in Zwolle door Oliver Drent van Studio Doccia. Tijdloos meubilair zoals Vitra Eamse stoel, Kvadrat Dune karpet en Artemide Tolomeo vloerlamp.
Living in Zwolle door Oliver Drent van Studio Doccia. Tijdloos meubilair zoals Vitra Eames stoel, Kvadrat Dune karpet en Samsung Serif tv, maatwerk wandplanken en Modular verlichting.
Maatwerk keuken in Zwolle door Oliver Drent van Studio Doccia. Corian strak witte keuken met licht eiken houten vloer en Modular verlichting.
Maatwerk keuken met doorkijkje in Zwolle door Oliver Drent van Studio Doccia. Corian strak witte keuken met licht eiken houten vloer en Modular verlichting.
Maatwerk badkamer in Zwolle door Oliver Drent van Studio Doccia. Vrijstaand Axis ligbad van Not Only White met zwarte Vola kraan. Mosa 15x15cm vloertegels en stucwerk wanden. Verlichting van Modular.
Maatwerk badkamer in Zwolle door Oliver Drent van Studio Doccia. Badmeubel van Not Only White met zwarte Vola kraan. Mosa 15x15cm vloertegels en stucwerk wanden. Verlichting van Modular.
Maatwerk badkamer in Zwolle door Oliver Drent van Studio Doccia met Mosa vloertegels en Corian douchewand bekleding. Kranen van Vola in zwart uitgevoerd.
Maatwerk badkamer in Zwolle door Oliver Drent van Studio Doccia. Vrijstaand Axis ligbad van Not Only White met zwarte Vola kraan. Mosa 15x15cm vloertegels en stucwerk wanden. Door groot raam veel daglicht.